30 Mayıs 2017 Salı

Masa Bayrağı Modelleri

Masa bayrağı imalatlarında son derece titiz davranan müessesemiz bayrak imalatlarını yapmaktadır. Ülkemizde bir hayli şirkette yer almasının yanında üst düzey makam odalarında, fuarlarda ve daha birçok alanda kullanımları bulunmaktadır. Masa bayrağı imalatlarını son derece müessesemiz tarafından 7/24 gerçekleştirilmektedir. Diğer firmalara kıyasla sizlere üretilen tüm ürünlerimizde garanti kapsamı içerisinde yer edinmektedir. Bu bakımdan dolayı sizlerde profesyonel hizmet çalışmalarında bulunmak isterseniz bizlere iletişim adreslerinden erişiniz.
İç mekanların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan masa bayrakları bu arada metal direkler ile birlikte kullanılmaktadır. Standart olan metal direkleri 15×22,5 santimetre ile başlar ve 12×18 santimetre uzunluğuna kadar olmaktadır. Polyester saten kumaştan çift istikametli olarak üretilen masa bayrağı bu arada baskı sistemi olarak da serigrafi, emprime ve dijital baskı makinelerinde geçmektedir. Bu bakımdan dolayı kullanmış olduğunuz alanlarda rastgele bir akma, solma veya kokusu konusunda mesele teşkil etmemektedir. Özel sektörlerde genelde çalışma masalarında bulunmasının yanı sıra toplantı salonlarında, derneklerde, politik partilerde ve kamu müessese ve kuruluşlarının bürolarında bulunmaktadır. Yalnızca Türkiye’de değil yurtdışı ülkelerinde de masa bayrakları ürünleri kullanımları bulunmasının yanı sıra vazgeçilmez ürünler arasında yerini almıştır.
Bilhassa şirketlerin bütün imajını ve duruşunu sergileyen bayraklar aynı vakitte ehemmiyeti büyüktür. Bu bakımdan dolayı sizler için ehemmiyetini bildiğimizde dolayı özel olarak ve standart ölçülerde sizlere imalatlarını gerçekleştiriyoruz. Sizlerin hayal etmiş olduğunuz masa bayraklarını ürünlerini en iyi makinelerden yapmaktayız. Bayrak imalatlarına geçmeden önce de birinci sınıf kaliteden imalatlarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye ilk getiren firma özelliği taşıyan bayraklar dünyası olarak birçok ülkeye ihracatımız bulunmaktadır. Ayrı olarak İSO kalite dokümanına sahip olmamızın yanı sıra sektörde öncü firmalar arasında bulunmaktadır.
Değişik renk kalitesinde üretilen masa bayrağı ürünleri bilhassa şirket tanıtımlarında ehemmiyetli rol oynamaktadır. Çoklukla fiyatsız kargo seçeneği sunulmasını yanında tekli jelatin ve kutulu olmak üzere sizlere teslim edilmektedir. Toptan ve perakende satışlarımızda ücret farklıklarının olmasının yanı sıra masa bayrağı ürünlerinde solma ve kokma gibi vaziyetler bulunmamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder